Prou detencions polítiques

Una vegada més, el poder demostra que té por, i reacciona a aquesta de l’única manera que sap, soltant els seus mercenaris contra tota aquella gent que no es vol creure la seua farsa, tota aquella gent que se n’ha adonat que estem en una dictadura disfressada de democràcia. De nou, tornen les detencions injustificades, ja són vint les persones deteses únicament per expressar les seues idees. Idees que, de segur, molts i moltes potser compartim , però que amb el seu poder de manipulació i la incontrolable obsessió per tindre un enemic, les converteixen en enaltiment del terrorisme, com tot allò que vaja en contra del seu sistema i faja perillar els seus privilegis.

Com ja és habitual en ells, tornen a demostrar la seua hipocresia i falsedat. Fa uns mesos els veiem a ells, membres del govern de l’estat espanyol, manifestar-se a França demanant llibertat d’expressió, i ara, com en tantes altres ocasions, ens la neguen a nosaltres. I més encara, ens segueixen mostrant la seua cara més feixista en forma de brutalitat policial, colpejant amb violència indiscriminada a un grup de ciutadans i ciutadanes que el que pretenia era simplement evitar, amb la resistència passiva, tres noves detencions polítiques. 

I, pot ser innocentment, encara ens preguntarem: perquè nosaltres sofrim aquesta repressió i els feixistes que fan comentaris amb apologia directa a la violència, el terrorisme i a l’assassinat de masses no els passa res? Molt senzill, els poders capitalistes han pres els grupuscles feixistes com les seues titelles particulars, criatures que poden controlar fàcilment, que defenen la seua nació, i que propaguen els seus pensaments repugnants, idees com el racisme, l’homofòbia o el masclisme, que volen inocular subtilment a la societat. En canvi, les  nostres reflexions els atemoreixen, tenen por de que ens organitzem, de que el poble prenga consciència que el  poder és nostre i hem de fer-los front.

Per això, hem de ser conscients, tots i totes, que no és moment d’acovardir-se, és moment de seguir creixent, d’unir-nos i no caure en els seus intents de controlar-nos. Ens hem de  solidaritzar amb els i les detingudes i hem de lluitar muscle amb muscle contra aquesta repressió. La lluita serà dura, però no defallirem.

Prou detencions polítiques

Deja un comentario